Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Subscribe RSS

 Alussa
31.03.2009 12:25 | Raija mamma

Dubsin ja Nessan romanssi lähti liikkeelle vanhanaikaisella puhemiehen yhteydenotolla, jossa puhemies kysyi, voisivatko nuoret tavata?

Dubsin mamma tutki Nessan tietoja netistä ja niin sovittiin ensimmäinen tapaaminen Dubsin kotiin Anjalaan. Mamma siivosi ja laittoi kahvia. Dubsi ihmetteli, mitä tässä nyt häslätään? Markku on Espanjassa lomalla ja meidän piti vain köllötellä ja nyt mamma siivoaa ja nyppii, kumma juttu!

Iltapäivällä punainen farmariauto ajoi pihaan ja Nessa tuli Iriksen ja Mikon kanssa pihaan. Jo muuttui Dubsilla ääni kellossa. Mamma katsoi parhaimmaksi napata koko pojan syliin, että Nessan väki pääsi sisään, eikä Dubsi kampannut koko perhettä ulko-ovella.

Nessa lähti tupakierrokselle, haki parit Dubsin puruluut ja keskittyi kylmän rauhallisesti mutustelemaan niitä Dubsin pyöriessä innokkaasti ympärillä. Dubsista Nessan farkkuhousuinen olemus oli ihana, huokaus. Kahvia juotiin, papereita tutkittiin ja suunniteltiin. Sillä välin nuoret hävisivät Dubsin kammariin, Nessa edellä ja Dubsi 10 cm päässä perässä, vähän Dubsi laittoi tassua ja päätä Nessan selälle kokeilevaisesti, mutta Nessa äyskähti; malta mielesi sulho! Puhemies Iris ja mamma laskivat päiviä, juoksu on vasta aluillaan… tehdään treffit ensi viikolle.  

                                         


Maanantaina mamma järjesteli paikkoja ja keitteli kahvia, Dubsi kävi kurkkimassa ikkunasta oravia ja näki punaisen farmarin tulevan pihaan. Jo alkoi haukkuminen ja juokseminen ikkunan ja eteisen väliä. Mamma kaappasi taas pojan kainaloon ja Nessa, Iris sekä Mikko pääsivät sisälle. Dubsi aloitti heti piirityksen. Nessa käänsi häntäänsä sivuun ja keimaili Dubsin edessä, mutta yhtään tassun tai pään painallusta selässään neiti ei sietänyt. Keksipä neiti mennä sellaisen tuolin allekin, jossa mahtui seisomaan, mutta Dubsi ei päässyt selän päälle. Siinä sitten neiti seisoi pylly Dubsin nuoltavana aikamoisen tovin. Kosiskella saa, muttei enempää. Aikansa viekoiteltuaan Dubsia Nessa huomasi lintulaudalla oravan ja menetti täysin mielenkiinnon kosijaansa aloittaen oravankarkoitushaukun. Siinä sitä sitten poika lemmentuskissaan huokaili.              

                                                       

Seuraavana päivänä Iris tuli kahdestaan Nessan kanssa ja toi tullessaan nuorille oman maton. Vähän sinistä pitää morsiamella olla, syntyperän mukaan sininen matto keltaisin tassunjäljin. Mamma sai luettavaksi jotain vanhaa, lainattua: Ester Kofodin kirjan Koirani saa pentuja, vuodelta 1970. Nyt oli nuorilla jo hauskaa, juoksuttivat mammojaan ympäri huushollia ja sai Iris kaulaansa yhden Dubsin laukauksenkin. Meillä kaikilla oli niin mukavaa   Ei muuta kuin uusiksi huomenaamulla!

                                                       


Keskiviikkoaamuna Risto ja Terhi tulivat Dubsi äidin ja tädin kanssa Anjalaan. Hetken päästä tuli Iris Nessan kanssa ja voi sitä piirileikkiä ja kosiskelua, mitä nuoret pitivät. Nessa oli piipittänyt koko yön kotona pitäen muun väen hereillä. Väsymystä neidistä ei kyllä näkynyt.
Dubsi puhui nätisti Nessulle koiraa ja Nessu antoi nuolla, mutta ei antanut kunnolla nousta selkään. Dubsi jatkoi korvien ja pyllyn nuolemista ja heittäytyi palvovasti Nessan eteen selälleen. Lopulta Dubsi onnistui vakuuttaa aikeistaan morsiamensa. Iris piti vähän Nessaa kiinni kaulapannasta ja Risto avusti vähän Dubsia. Jäivät kiinni vartiksi. Bestman Risto ja Iris sekä Raija kaasot rauhoittelivat nuoria ja kehuivat molempia. Terhi sai napattua muutaman kuvan perheidylistä.

Astutus toistettiin vielä kahdesti parin päivän välein. Nessa piipaili yöt kotona ja Dubsi juuttui ikkunan eteen odottamaan. koska se Nesu taas tulee. Lenkillä kiersimme yhden korttelin ja sitten Dubsi veti naru suorana kotiin, ettei vaan missaisi Nesun vierailua, vaikka aikaisemmin parin tunnin metsälenkin jälkeen olisi Dubsin mielestä pitänyt kiertää vielä pari korttelia herran ulkoiluhalujen tyydyttämiseksi. On se Rakkaus vaan niin ihanaa!

Viimeisellä astutuskerralla molemmat koirat jo tiesivät mitä tuleman piti. Oli sininen matto suosittu. Siinä piti köllöttää vieretysten, siinä piti syödä ja siinä piti levätä. Hyvä matto.

Nessa kävi vielä seuraavalla viikollakin kylässä, kun kotona Piikkiössä se osoitti mielenkiintoa isoille urosbousseille, mutta täällä neiti käänsi pyllynsä kohti kulmaa ja ärähti Dubsille. Dubsi yritti koskea vähän tassulla Nessan selkää, mutta sai vain ärinää aikaiseksi, joten Dubsi tyytyi kutsumaan Nessaa vain leikkimään ja siinä ne sitten kaulailivat ja juoksivat peräkanaa sulassa sovussa.

Tyytyväisiä saamme olla nuoriemme taitoon puhua koiraa. Nyt odotamme, saammeko pentuja?

                                                
            

 

© Kuvien ja tekstin kopiointi ilman lupaa on kielletty. All Rights Reserved. ©                      dubsi(at)luukku.com


 - Raija mamma | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
©2020 Dubsi - suntuubi.com