Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Subscribe RSS

 Mr Max "Hilton" Kirsikkamäki
24.02.2009 21:45 | Raija

Dubsin kanssa matkustaminen on helppoa. Olemme matkustaneet autolla, bussilla, junalla, laivalla ja moottoriveneellä. Kaikissa kulkuneuvoissa Dubsi käyttäytyy rauhallisesti katsellen vain uteliaana ympäristöään. Hotelleissa Dubsi tarkistaa tilat ja asettuu sen jälkeen seuraamaan katseellaan meitä. Dubsi ei tavallisesti hauku, eikä myöskään merkkaile paikkoja, eikä riko mitään, vaikka olisi yksinkin. Kerrassaan oivallinen matkakumppani.

Matka Salosta Helsinkiin taittui nopeasti ja menin jo sekaisin laskuissa, montako tunnelia sillä matkalla oikein oli? Kalastajatorpalla meidät toivotettiin tervetulleeksi, myös Dubsi, Mr. Max Kirsikkamäki :)

Näkymä hotellihuoneen parvekkeelta


Dubsi tarkastelee parvekkeelta, missä olemme?

Dubsi valitsi sänkynsä... tässä on punainen tyyny, tuossa toisessa sininen. Tämä on Raijan ja minun sänkyni

 Iltapäivällä Tero ja Liisa tulivat tervehtimään meitä ja rapsuttelemaan Dubsia. Sen jälkeen Dubsi vähän protestoi yksin jäämistä haukahtelemalla, kun painoimme huoneen oven kiinni ja lähdimme syömään.

Tero kävi sanomassa hotellin vastaanotossa:
-          Koira jäi yksin huoneeseen 844, jos siitä tulee jotain ongelmia, niin meidät tavoittaa illalliselta ravintolasta.

Tähän portieeri vastasi: -   Huolehdin asiasta. Voisinko viedä Mr. Maxille jotain?


Dubsin sunnuntaiaamu Kalastajatorpalla

Sunnuntaina Dubsi pääsi kävelylle Kulosaareen ja haistelemaan villikanien jälkiä. Lenkin jälkeen oli vuorossa Sadun tapaaminen ja monet suukot sekä halaamiset hänen kanssaan.  

Kiitos kaikille viihtyisästä viikonlopusta!


( Päivitetty: 01.03.2009 22:07 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Kuulumisia
21.02.2009 10:07 | RaijaDubsi on lenkkeillyt narunpäässä mennä viikkona. Olen kyllä selvinnyt moottoritie traumastani :), mutta metsäautotiellä on ollut tukkiautoja hakemassa tukkeja, joten Dubsi ei ole päässyt viilettämään riistan perässä. Kausi alkaa olla lopuillaan. Toivottavasti pääsemme vielä ensi viikolla metsään.

Tämä viikonvaihde kuluu Helsingissä, kun lähdemme yhdessä Markun kansa Kalastajatorpalle. Toivottavasti Dubsi on tyytyväinen hotellin tarjoamiin palveluihin.


( Päivitetty: 01.03.2009 22:07 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Dubsi ja Tuittu
16.02.2009 20:31 | Raija

Dubsilla ja Tuitulla oli tänään treffit...
yli neljä tuntia ylimmät ystävykset jaksoivat vehdata keskenään.   

                      

Ensin hypittiin tapaamisen innosta kilpaa

Sitten lähdettiin hippasille pitkin pihaa...  ota kiinni, jos pystyt!

Sain kiinni... Tuitun vuoro olla hippa

Kumpi ylettyy korkeammalle, kumpi on pidempi?

 


 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Riistakamera
12.02.2009 19:58 | Raija

Hankimme Moultrie Game Spy riistakameran. Olemme kiikuttaneet sitä ruokintapaikoille ja opetelleet käyttöä. Liiketunnistimella varustettu kamera ottaa päivällä värikuvia ja yöllä infrapunasalamalla mustavalkokuvia.

Päivällä kamera on kuvannut pikkulintuja syömässä kauraa ja yöllä parit kiiluvat silmät. Missä ne kauriit nyt luuraavat? Tietenkin siellä toisella ruokintapaikalla, josta juuri siirsimme kameran pois, kun siihen ei ollut tullut kuin pikkulintujen kujerrusta. Ainakin uudet sorkan jäljet näkyivät lumessa edellisessä kuvauspaikassa. Leikimme siis kuurupiiloa kamera vastaan kauriit.

Nyt onnistui... vain päiväys on väärin :)

Riistakameramme oli tallentanut viime yönä ruokintapaikalta kaksi kaurista. Toinen syö lavalta ja toisen jalat näkyvät kuvan yläreunassa ruokintakatoksen lipan alta.


( Päivitetty: 13.02.2009 14:19 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Moottoritie Turku - Helsinki
10.02.2009 12:17 | Raija

Sydämentykytyksiä ja hikeä

Lähdin viime lauantaina ajattamaan Dubsia. Tarkoitukseni oli antaa Dubsin tehdä hakulenkkejään ja odotella rauhassa paikallani ilman vaeltelua sen mukana. Puin reilusti vaatteita päälleni, jotta vilu ei pääsisi yllättämään norkoillessa.
Seisoskelin metsäautotien vieressä ja Dubsi kiersi silloin tällöin haukahdellen Kauhanmäen rinteitä. Kuulin ajon alkavan jostain mäen päältä. Odottelin rauhassa sen päättyvän hukkaan, niin kuin samalla mäellä on käynyt jo kolme kertaa aiemminkin ajoeläimen mentyä mäen koloihin. Ajoa kuului parikymmentä minuuttia ja odottelin sen jälkeen rauhassa Dubsin palaavan hukalta luokseni. Mitään ei vaan alkanut kuulumaan, joten paikansin Dubsin gps:llä ja en tahtonut uskoa näkemääni… pikkuäijä oli ajamassa moottoritien toisella puolella! Mistä se on moottoritien yli mennyt ja mistä se tulee takaisin?
Dubsi on ajanut ja liikkunut jo kaksi vuotta näissä maisemissa, eikä koskaan aikaisemmin ajo ole kulkenut moottoritien yli. Ajettavat ovat aina vaihtaneet suuntaa ennen moottoritien aitaa. Laitoin seurannan päälle ja lähdin pistämään rivakasti töppöstä toisen eteen saadakseni Dubsin kiinni. Kuljin pitkin moottoritien aidan vierustaa ja tulin kapealle sillalle, joka kulkee moottoritien yli ja mahdollistaa kulkemisen kahden metsäpalstan välillä, jotka moottoritie jakoi kahtia. Sillalla näkyi mönkijän jäljet ja oletettavasti myös Dubsin. En jäänyt jälkiä sen kummemmin katsomaan, koska ajohaukku kuului etäämmältä. GPS seuranta näytti ajon edenneen läheiselle pellolle puolen kilometrin päähän sillasta ja Dubsin raikuva ajohaukku kuului moottoritien äänien yli. Jatkoin matkaani metsikön läpi ja alas mäkeä kohti Kauhanmäen ja Haukmäen välistä peltosolaa. Päästyäni alas kuulin ajon kääntyneen takaisin mäelle ja kohti moottoritien aitaa. Ei muuta kun takaisin mäelle ja kohti moottoritietä jalat maitohapoilla. Haukku loppui ja seuranta näytti Dubsin selvittävän hukkaa moottoritien aidan vieressä, lähellä siltaa. Sillan kupeessa sain näköyhteyden Dubsiin ja onnistuin kytkemään sen kiinni. Palasimme yhdessä omalle puolellemme moottoritietä ja silloin huomasin Kauhanmäen rinteessä selvät jäniksen ja Dubsin jäljet, joita en hermostuksissani ollut huomannut, kun sydän syrjälläni ylitin ensimmäistä kertaa kapean sillan. Palasimme rauhallisesti kävellen autolle ja kotiin. Dubsi ei ollut moksiskaan seikkailustaan, mutta minä olin jalat aivan tiltissä ja kaikki vaatteet likomärkiä hiestä… olinhan varautunut seisoskelemaan metsässä, enkä ravaamaan pitkin mäkiä ja peltoja. Vaatetusta oli pari kerrosta liikaa :)
Metsäautotie kulkee Pehkusuon läpi. Dubsi ylitti moottoritien Kauhanmäen yläpuolella näkyvää kapeaa siltaa pitkin ja ajo kulki Haukmäen rinteeseen ja sieltä kohti Kairassuota kääntyen takaisin moottoritielle päin. Ajattelin mielessäni ajon menevän Haukmäeltä kohti Saarikon peltoa, koska sieltä kulkee riistatunneli moottoritien alitse, mutta eipä vain mennyt.
Kotona ensimmäinen kommentti Markulle oli minulta: ”Nyt loppu Dubsin ajattaminen! Kulkekoon narussa loppuelämänsä.”
 

( Päivitetty: 10.02.2009 12:48 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
©2020 Dubsi - suntuubi.com