Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Subscribe RSS

 10 000 käyntiä Dubsin nettisivuilla
31.10.2008 09:21 | Raija    Tänään, 31.10.2008 aamulla meni 10 000:n käynnin raja rikki Dubsin nettisivuilla. 

                (5000:n käynnin raja tuli täyteen 31.7.2008)


Kiitos kaikille vierailijoille käynneistänne.


( Päivitetty: 31.10.2008 16:36 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Poroja, poroja ja aina vain poroja
31.10.2008 16:33 | Raija


Eilen yritimme mennä Dubsin kanssa jänismetsälle, mutta tuntuu kuin koko lähitienoo olisi täynnä poroja. Lopulta meidän oli luovutettava ja otettava Dubsi narunpäähän ja palattava mökille saunanlämmitykseen.


   Kallunki järven hiekkarantoja

Tänään lähdimme sovinnolla narulenkille, minä kamera kaulassa ja Markku Dubsin narunjatkeena...

Ensimmäisen kerran kuulin Markun suusta sanat; Dubsi on vähän liian riistaviettinen, kun Markkua, lähes sata kiloista miestä vedettiin pitkin jänkää Dubsin vetäessä edellä kylkimyyryä porojen perässä :)


porotarkkailua


 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Sallassa
29.10.2008 17:23 | Raija

Sallan matka toteutui viimein! Dubsi on käynyt Sallassa kerran aikaisemmin, lokakuussa 2006. 

Menomatka meni mukavasti makuuvaunussa Turusta Rovaniemelle auton kulkiessa mukana autojen kuljetusvaunussa. Dubsin oli tarkoitus päästä taas ulkoilemaan Tampereella junan seistessä siellä lähes pari tuntia, mutta me kaikki nukuimme sikeästi ohi Tampereen, joten ulkoilumahdollisuus tuli vasta aamulla Oulussa. Kävi ne merkkaukset hyvin pikkuäijältä Oulunkin asemalla :)

Rovaniemeltä matka jatkui autolla Kemijärvelle ja sieltä Sallaan Kallunkijärvelle. Heti pihamaalta lähti muutama poro lipettiin lähimetsään ja Dubsi ihmetteli, mitä ne olivat. Naapurissa kävimme tervehtimässä metsämies Topia ja harmaahirvikoira Puttea. Tänä aamuna matka jatkui kohti lumista Naruskaa. Kävimme kävelemässä Tenniöjoen rantatörmäitä ja seurasimme Pohjois-Sallan Erän hirvenmetsästystä. Näköhavaintona paljon, paljon poroja ja yksi hirvi kera harmaan.


( Päivitetty: 29.10.2008 17:29 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000

 Metsäretki
25.10.2008 17:43 | Raija

Jenny, Justus ja Minna tulivat tänään kylään. Markulla oli hirvimetsäpäivä, joten saimme Dubsin mukaamme metsäretkellemme. Lounas syötiin metsämökin nuotiopaikalla ja saaliiksi saimme kassillisen suppilovahveroita. Dubsi pysyi kanssamme lounaan ajan ja pisti poskeensa puolitoista makkaraa, palan näkkileipää ja kourallisen naksuja. Seurassa ruoka maistuu :)

 Jennyn ja Justuksen partiossa opitut taidot tulivat käyttöön, kun piti vuolla itse makkarakepit.

   Dubsi haluaisi maistaa Jennyn näkkäriä  Nuotio savuaa ja metsästä kuuluu ääniä

Sienimetsässä Dubsi painoi mennä omia menojaan. Parin herättelyhaukahduksen jälkeen ajo tuntui lähtevän Sikamäen suuntaan ja häviävän pian kuulumasta. Jenny ja Justus kyselivät, missä Dubsi on? Sanoin katsovani GPSistä, paikannusviesti lähti matkaan ja vastaus näytti Dubsin olevan ihan lähellä. Toistin etsinnän vielä pari kertaa ja aina tulos oli sama. Dubsia ei vaan näkynyt missään! Puhelimeni oli ollut korjattavana, kun MyWay ei suostunut aukeamaan ja oli nyt ensimmäistä kertaa käytössä uudelleen lataamisen jälkeen. Hmmm... siihen oli syötetty minun puhelin numeroni Dubsin numeroksi. Paikantaessani Dubsia paikansin aina itseni:) ei ihme, että Dubsi GPSn mukaan oli aivan vieressä, vaikka koiraa ei näkynyt, eikä kuulunut mailla halmeillakaan! Aikamme vihelleltyämme ja Jennyn ja Justuksen kutsuessa Dubsi palasi metsämökille. Kaikki hyvin!


 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Mylkarissa
19.10.2008 17:58 | Raija

Dubsi pääsi mukaan viettämään viikonloppua Mylkarin saareen. Venematka saareen meni tuttuun tyyliin; Dubsi nenä terävänä pystyssä haistellen merituulia. Pelastusliiviin on kyllä laitettava jatkopala rinnan alle... enään ei hihna ylety mäykkypojan rinnan ympäri. Niin se kroppa vielä vaan kehittyy ja miehistyy, kasvattaja Terhin sanojen mukaan tuonne neljään ikävuoteen asti.

Saaressa teimme valmisteluja talven varalle ja tuulen tyynyttyä laskimme verkot mereen. Vesi oli korkealla, venelaituri oli juuri veden yläpuolella, mutta nuotiopaikka ja kenttä olivat veden alla. Kulku pikkusaarelle kaarisillan yli oli myös melkein veden alla. Se aiheutti Dubsille pohdittavaa... ennen on tuosta päässyt kulkemaan, mitenkäs nyt? Aikansa tuumattuaan ja kierrettyään saarta tutkimushalu vei voiton tassujen kastumisen varjelulta:)

  kierros pitkin rantavallia >
  > taiteilua kivien päällä >
  > märät tassunjäljet sillalla, yli on päästy >
  > häntä kieppuu ja vauhti kiihtyy >

  > aina vaan vetisempää >
  > hups, pakko oli jo uida >
  > tutkimusmatka pikkusaaren kallioilla >


 

 Seuraavaksi Dubsi hävisi näkyvistä ja parin herättelyhaukahduksen jälkeen alkoi kuulua ajohaukkua, joka pyöri vauhdilla pikkusaaren sisällä siirtyen sitten NAAPURISAARELLE!

 Saarien välissä on veneväylä... sinne on uitava!

 Kamera lensi vauhdilla kuvaajalta sisälle mökin pöydälle ja saappaat sujahtivat jalkaan. Juoksujalkaa kaarisillan yli pikkusaaren toiselle puolelle... voi ei, Dubsi teki dubsit ja yllätti minut täysin uimalla naapurisaareen jonkun ajettavan perässä. Siinä sitä sitten tiirailtiin ja kuunneltiin ajoa naapurisaaressa. Mitä tehdä, hakeakko soutuvene mökkirannasta, jossa se oli talviteloilla, vai yrittää karjumalla saada Dubsi palaamaan mökkisaareen? Jos ajoeläin ui vielä seuraavaan saareen, niin uiko Dubsi perässä? Voi Dubsi, minkä teit!

Lopulta huuto tavoitti Dubsin ja se palasi vastarannalle. Pitkän maanittelun ja kutsumisen jälkeen se suostui uimaan takaisin pikkusaareen + 8 asteisessa merivedessä. Loppuiltapäivä kuluikin sitten pikkumäykyllä tiukasti sisällä mökissä. Illalla, kun me ihmiset kävimme saunasta kastautumassa meressä, Dubsi tyytyi vain seuraamaan tilannetta laiturilta. Aika kylmää se vesi oli, pisteli oikein jalkoja ja käsiä. :)


( Päivitetty: 23.10.2008 18:04 )

 - Raija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
©2020 Dubsi - suntuubi.com